Agentúru Mareka Trubača oslovil Najvyšší

BRATISLAVA. Firma Prezident Consulting, ktorú založil bývalý hovorca prezidenta Ivana Gašparoviča Marek Trubač, má radiť Najvyššiemu súdu, ako pripraviť na úrovni medzinárodné podujatie. Potvrdili to Trubač aj hovorca súdu Matej Kereš.

 „Mareka Trubača sme oslovili ako odborníka na komunikáciu a protokol. Jeho úlohou by mala byť organizácia plánovaného medzinárodného podujatia na najvyššej úrovni,“ hovoril spočiatku Kereš.

Po otázke, koľko Trubačovi zaplatia a ako si jeho firmu vybrali, hovorca tvrdil, že sa ešte nedohodli, no zopakoval: „Pána Trubača sme oslovili ako odborníka na komunikáciu a protokol na externú spoluprácu, zatiaľ s ním nemáme uzavretú žiadnu dohodu. Chceme sa vyhnúť tradičným chybám, ktoré sa nám na týchto akciách stávali, proste amatérčine a sedláčine a podobným fuckupom,“ pokračuje hrdo Kereš.

 Na podujatie pozvú predsedov najvyšších súdov, opísal Trubač akciu, ktorú mala jeho agentúra pomôcť pripraviť. Nemala by chýbať poľovka, niečo málo bezuzdného pitia, veselé, no diskrétne slečny a pokiaľ to osud dovolí, tak aj nejaký hokej.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *