Smer nie je sekta

BRATISLAVA – Exposlanec Vladimír Jánoš je stále členom najmocnejšej politickej strany. Smer nevidí dôvod na jeho vylúčenie, ctí prezumpciu neviny. Situácia jeho ženy a dcéry, ktoré vraj dlhodobo týral, stranu nezaujíma.

„Urobili sme dosť tým, že musel odísť z parlamentu a straníckej funkcie,“ opakujú členovia Smeru v parlamente aj vo vláde. Pomoc rodine svojho člena nechávajú na vyšetrovateľov.

 „Nemôžeme sa zaoberať súkromím jednotlivých členov. Strana nie je sekta. Rozdiel medzi stranou a sektou v našom ponímaní je v podstate v tom, že sekta sa snaží dostať do svojich spárov člena, aby ho pripravila časom o majetok, zatiaľ čo strana ako SMER-SD funguje na báze exkluzivity: o majetok prichádzajú práve ľudia, čo v strane nie sú,“ vysvetlil bodro fešácky minister.

 SV

Celý článok odznova si môžu prečítať predplatitelia prémiového obsahu SV. Pozrite si ponuku balíčkov prístupu na čítanie odznova na www.slobodnyvysierac.com, teraz už od 1 centu na 10 rokov. Kto nie je ochotný platiť za nemejnstrímové informácie v piáno-kvalite, môže si ich prečítať zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *