Zase ten?

STARÁ ĽUBOVŃA – Unikla nahrávka zo zjazdu Sieťarov v Starej Ľubovni. Šéf strany Radoslav Procházka si sype popol na hlavu za prešľapy, ktoré sa objavili posledné mesiace a zároveň motivuje kolegov k tvrdej práci. Seba a spolupútnikov prirovnáva k filmovým hrdinom ako Rocky Balboa, Frodo či Bridget Jonesová.

Na nahrávke Procházka deklaruje, že v súčasnosti je strana Sieť v pozícii Rockyho, ktorý dostáva tvrdé rany a musí sa s tým vyrovnať, či dokonca Bridget Jonesovej, ktorá stojí v daždi s roztečeným make-upom. „Toto je tá časť filmu, keď Rocky dostane od Ivana Draga ľavý hák a počítajú ho. Toto je tá časť filmu, keď Frodo hladný a smädný bezcieľne blúdi bažinami Mordoru, alebo možno že skôr v mojom prípade, toto je tá časť filmu, keď Bridget Jonesová s roztečeným make-upom stojí na daždi a netuší ani len, kde má kľúče od bytu,“ hovorí v nahrávke šéf strany.

Ako nahrávka vznikla, nevedno. Viacerí svedkovia ale tvrdia, že v okolí videli tvár politika z Trnavy, známeho svojím typickým chlapčenským úsmevom.

SV

Celý článok odznova si môžu prečítať predplatitelia prémiového obsahu SV. Pozrite si ponuku balíčkov prístupu na čítanie odznova na www.slobodnyvysierac.com, teraz už od 1 centu na 10 rokov. Kto nie je ochotný platiť za nemejnstrímové informácie v piáno-kvalite, môže si ich prečítať zadarmo.

 

Jeden názor na “Zase ten?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *