Každý má niečo

OLD FORT BAY – Odhalili sme vilu Širokého! Luxusná rezidencia sa nachádza v Old Fort Bay na Bahamách. Široký je šéf kontroverznej firmy Váhostav, o ktorom sa špekuluje, že je sponzorom Ficovho Smeru. Luxus Širokého vily bije do očí práve v kontraste s katastrofálnou finančnou situáciou jeho Váhostavu.

Chceli sme preto vedieť, čo na to hovorí sám Juraj Široký, keďže jeho firma krachuje a on má postavenú vilu v Karibiku. Z firmy Váhostav nechceli nič komentovať. „V prípade otázok týkajúcich sa pána Širokého sa, prosím, obráťte na jeho hovorkyňu pani Kováčik-Grendelovú,“ odkázal nám hovorca Váhostavu Tomáš Halán.

Asistentka Juraja Širokého Michaela Kováčik-Grendelová nám na naše otázky odpovedala vyhýbavo, ale nepriamo potvrdila, že luxusná rezidencia patrí bohatému podnikateľovi. „Ako sme už niekoľkokrát spomínali, zo spoločnosti Váhostav smerom k akcionárovi neodišli žiadne peniaze. Čo sa týka súkromia pána Širokého, k tomu sa nemáme dôvod vyjadrovať,“ odpovedala pre Topky hovorkyňa.

Boháč nám k lukratívnej rezidencii napokon poskytol vyjadrenie: „Pozrite sa, každý máme niečo. Ja som sa v živote nadrel, nadonášal, nareštrukturalizoval, zaslúžim si trocha luxusu. Ale zas vy máte na Slovensku vlaky zadarmo, rovný prístup lekárov, zlacnie vám plyn… O tom môžem ja tak akurát snívať.“

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *