Ťažké rána Adriany Kmotríkovej

Adriana Kmotríková si dá takmer každý deň slaninu. Množstvá sladkostí kompenzuje čerstvou zeleninou, ovocie jej nechutí.

Netají sa tým, že miluje jedlo. „Jem často, určite viac, ako je odporúčaných päť jedál denne. Nezjem však toho veľa. Dať si po hlavnom jedle „dupľu“ by som nedokázala,“ prezrádza moderátorka televíznych novín. Každé ráno sa štartuje kávou.

Ktoré jedlo je u Adriany večera, to ťažko povedať. „Jem aj o polnoci pre dobrý pocit, že som niečo zjedla. Niekedy sa zobudím o tretej a rozospatá si dám sladkosť, ktorú zapijem studeným mliekom z chladničky,“ prezrádza, čím šokovala svoju zubárku. Tá, samozrejme, chcela hneď vedieť, či si Adriana po nočnom maškrtení umyje zuby. „O tretej v noci? Komu by sa chcelo? Ešteže mám šťastie na dobré zuby,“ uznáva milovníčka rýchlych cukrov.

Na otázku, ako je možné, že sa tento životný štýl neodrazil na jej postave, sympatická moderátorka odpovedať nevie. Zadumane napokon dodá: „Celé je to o zachovaní balansu, o príjme a výdaji. Ako vravím, zobudím sa a dám si Horalku s mliekom… ale následne idem vždy na WC-ko. Horšie je, keď sa pri tom nezobudím. To sú tie najťažšie rána,“ uzavrela v rozpakoch blondínka.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *