Ďalší úspech Slovenska vo svete

Na jeseň 2015 sa Slovensko zapíše zlatými písmenami do dejín prelomových konferencií na poli biznisu a vedy. Koncom septembra sa uskutoční historicky prvá konferencia o „start-downoch“ na svete. Ide o logický post-produkt moderných „start-upov“ a práve start-upisti sú predpokladanými hlavnými účastníkmi podujatia.

„Pri start-upoch ide o myšlienku, novú myšlienku, často len podnikateľský zámer s potenciálom rastu,“ uviedla spoluorganizátorka konferencie Radka Zvrzalová z Plastiky Nitra.

„My sme vizionársky zašli ďalej. Start-down je proces alebo súbor procesov, ktorý naštartuje pád podniku. Čím strmší a rýchlejší, tým je start-down úspešnejší a má lepší rejting,“ dodal zástupca Váhostavu Tomáš „Toto“ Doebal.

Záštitu nad konferenciou s radosťou prevzal minister Jahnátek. „Je to jeden z našich priekopníkov start-downu, ešte v plienkach,“ vysvetlil Doebal.

Prestížna konferencia sa uskutoční po prísnom júnovom tendri v hoteli Double Tree pri zimnom štadióne. Zaujímavosťou konferencie je tiež fakt, že bude v štyroch svetových jazykoch a minister Jahnátek odmietol tlmočníkov. „Je to v rámci zníženia nákladov. Okrem toho minister ovláda všetky tieto jazyky na rovnakej úrovni,“ prekvapila nás Zvrzalová.

SV

Jeden názor na “Ďalší úspech Slovenska vo svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *