Už je kľud

Spisovatelia volajú po záchrane Klubu slovenských spisovateľov v Bratislave pre literátov. Obávajú sa totiž, že z klubu bude nočný striptízový klub.

Spolok slovenských spisovateľov zverejnil na svojej webstránke výzvu, v ktorej sa medzi iným obracia na ministra kultúry Mareka Maďariča s návrhom na zaradenie Klubu slovenských spisovateľov do zoznamu kultúrnych pamiatok vrátane jeho interiéru.

„Jediný, kto môže priniesť do Klubu slovenských spisovateľov investície nevyhnutné na to, aby klub bol funkčný a nezavrel ho hygienik, sú herne a nočné kluby,“ povedal totiž na piatkovej tlačovej besede konateľ spoločnosti Arthur DS Erik Mikurčík.

Nakoniec sa zdá, že sa spisovatelia s Mikurčíkom dohodnú.

„Členovia klubu spisovateľov dostali doživotný voľný vstup na predstavenia a päťdesiatpercentnú zľavu na vstup pre jednu dospelú osobu so sebou. Okrem toho im bola ponúknutá zľava na private show jednej tanečníčky vo výške do 50 % a dvoch private show tanečníčok s lesbickým podtónom vo výške až 30 %. Konkrétna výška zľavy sa bude odvíjať od počtu dioptrií člena klubu,“ oznámil radostne Mikurčík.

Teraz už len ostáva spisovateľom oznámiť dohodu doma.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *