Polnišová a Hrycová v šoku: Naložil im aj Ibrahim Maiga!

BRATISLAVA/RAKÚSKO – Už niekoľko dní kolujú po internete fotky producentky Wandy Adamik Hrycovej (37) a herečky Petry Polnišovej (39). Známe Slovenky totiž navštívili utečenecký tábor v Rakúsku a rozhodli sa migrantom aktívne pomôcť. Svojím činom si však namiesto pochvalných slov vyslúžili od Slovákov len poriadnu spŕšku kritiky. Odkazujú im, aby sa hanbili. Do dvojice sa pustil dokonca aj najznámejší slovenský černoch Ibrahim Maiga (52).

„Keď som ja začal riešiť ľudí v núdzi pred 25 rokmi (detské domovy, postihnuté deti, domy dôchodcov, atď.), neviem, čomu ste sa venovali ty, Wanda a Petra. Ale ja som to nikdy nerobil preto, aby to bolo na Facebooku,“ napísal Ibi, čím nepriamo naznačil, že známe ženy slovenského šoubiznisu to urobili len pre svoju medializáciu.

Na otázku SV, či to nebolo preto, že pred 25 rokmi ešte nebol Facebook vo farbe, kategoricky zamietavo zašušťal vrkočmi.

SV

 

Jeden názor na “Polnišová a Hrycová v šoku: Naložil im aj Ibrahim Maiga!

  1. Slovenský národ ukazuje aj v tomto svoju úroveň maturity, ak to chcem slušne napísať … A co sa týka Ibrahima Maigy, mal by opustiť svoje demagogické tendencie…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *