Vždy mu to seklo

Kauza okolo bývalého poslanca Vladimíra Jánoša, ktorý sa vzdal mandátu, naberá na obrátkach. Na internete sa objavilo video polhodinovej spovede jeho manželky Ivety. Je ukážkovým príkladom, ako médiá manipulujú a štvú proti sociálnej vláde.

Bývalá manželka exposlanca Vladimíra Jánoša prezradila na videu detaily kšeftov s peniazmi svojho manžela. Okrem iného priznala, že Jánoš mal v čase, keď bol poslancom, blízko najmä k premiérovi Ficovi. Kaliňáka vraj Jánoš nazýval balkánskym cigánom.

„Viem, že ako sa stal poslancom, začal sa stýkať s pánom Čičmancom, generálnym riaditeľom Hornonitrianskych baní. Boli chvíle, keď som videla, že doniesol v hnedom sáčku bankovky. Boli ešte v korunách. Veľké množstvo. Vždy mi hovoril – takto sa zarába,“ hovorí exmanželka na videu.

Na rozdiel od sorosovských novinárov sme sa na názor opýtali samotného Jánoša.

„Ide o spleť táranín, výmyslov a konfabulácií. Je šialené, čo si ženy nevymyslia kvôli akémusi výživnému. Tá sviňa napríklad tvrdí, že som nosil peniaze v hnedom sáčku! Ja – a hnedé sáčko?! Veď mne hnedá vôbec nepristane. Zásadne nosím čierny alebo fakt tmavý oblek – hen aj toto tu, Dormeuil Vanquish II (cca 90 000 eur, pozn. SV). A že veľa míňam na seba, svet nevidel toto!“

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *