Nová krv

Milionár Boris Kollár ide do politiky! O čom sa dlho iba šepkalo, je teraz potvrdené. O hlas sa bude uchádzať už v najbližších parlamentných voľbách!

„Je to pravda, áno,“ odpovedal  Boris Kollár na otázku, či ide do politiky a chystá sa kandidovať už v najbližších parlamentných voľbách. Čo bol dôvod jeho rozhodnutia? „Už sa na to nemôžem pozerať, čo sa tu deje. Mám toho plné zuby, všetkého. Najprv ma to štvalo, potom som o tom písal. A keď chcem, aby sa niečo zmenilo, musím niečo urobiť,“ vysvetlil nám svoje dôvody.

Podľa informácií SV by mal Kollár zakotviť na kandidátke hnutia Tradičná rodina trvá! (TRT!), a to dokonca ako líder, teda číslo 1. Dvojkou by mala byť Petra Krištúfková (dcéra Ester), trojkou Ivana Barnová (dcéra Natália), štvorkou Stanka Horňáková (dcéra Saška), päťkou Martina Štofaníková (syn Šimon Heliodor). Andrea Heringová (dcéra Sara Zoe) nie je ešte rozhodnutá. Programovým bonbónikom hnutia TRT! je obnovenie ťažby zlata na Slovensku. Ktorá z dám sa ujme tejto agendy, nie je ešte jasné.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *