Rodina – základ mesta

Bývalý predseda parlamentu Pavol Paška musí mať hlavu v smútku. O poriadnu hanbu sa mu postarali jeho traja príbuzní. V nedeľu nadránom sa pred pizzeriou oproti Tescu na Hlavnej ulici v Košiciach strhla bitka. Účastníkmi potýčky boli aj traja bratia, synovci Pavla Pašku.

Martin Paška je technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice. Branislav Paška má na starosti verejné obstarávanie v košickej nemocnici a Marián Paška je dopravný policajt.

Bitku sledoval aj Juraj Paška (bratranec /má na starosti tok rieky Hornád/), Gejza Paška (bratranec /má na starosti tok rieky Ida/), Brigita Dravá, rod. Pašková (teta /má na starosti tok potoka Čermeľ/). Ďalej obďaleč postávali Arpád a Dušan Paškovci (synovci z druhého kolena /vypaľovanie podnikov v štvrtiach Džungľa, Kavečany, Sever/), Severín Paška s bratom Petrom (vypaľovanie podnikov v častiach Mysľava, Pereš a Šaca) a manželkami Kristínou (Správa zelene Košice) a Petrou (Košice – mesto športu /rekreácia a šport/). Podľa informácií SV sa na mieste mihla aj Júlia Upätá, rod. Pašková (neter /ochrana pamiatok mesta Košice/) a Petronela „Tornádo“ Pašková (neter z tretieho kolena /verejné domy, masážne salóny, promenáda mesta Košice/).

Dôvod potýčky je predmetom vyšetrovania.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *