Flašíková prehovorila: Toto je celá pravda o rozchode s Fedorom!

V ostatných dňoch sa v médiách nerieši nič iné, iba rozpad dlhoročného manželstva Moniky Flašíkovej-Beňovej a Fedora Flašíka. Dôvodom má byť blízky vzťah europoslankyne a jej kolegu, s ktorým trávi príliš veľa času. Ako sa však ukázalo, všetko je inak. To potvrdila aj samotná Flašíková, ktorá pre SV prehovorila o kauze posledných dní.

„V mojom živote ani manželstve sa nič také neudialo. Ešte pred Vianocami nám volali z oboch slovenských bulvárnych denníkov. Asi je uhorková sezóna,“ napísala nám vo svojom vyjadrení europoslankyňa. Tá sa síce občas objaví niekde so svojim kolegom, podstatne mladším, no stále iba kolegom. To, že je u Moniky a Fedora všetko v pohode, potvrdzujú aj jej ďalšie slová.

„Všade sú narážky, že sme sa rozišli a podobne. Typický príklad polopravdy ako vyšitý,“ rozohňovala sa sympatická poslankyňa. „V skutočnosti sa rozišiel iba Fedor so mnou, pravdupovediac ma, slovami mojej kamarátky Evity, ktorá to vždy ale nemala ľahké, kopol do riti. Ale to už pisálkov nezaujíma,“ uzavrela búrku v pohári vody pani Monika. Ale seklo jej to, veru.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *