Strana je len jedna

V Starej Bystrici na Kysuciach majú novú cyklotrasu, opravený kultúrny dom, nový športový areál aj multifunkčné ihrisko.

Starosta obce a poslanec Smeru Ján Podmanický ich postavil či dokončil za ostatných deväť rokov za peniaze z rezervy predsedu vlády. Robert Fico aj vlani dotoval najmä starostov zo svojho Smeru. Podmanický je známy najmä tým, že napísal doslov k zbierke básní o prezidentovi vojnového slovenského štátu Jozefovi Tisovi. Teda vlastne iba tým. Vlani Fico zo svojej rezervy podporil 107 obcí. V 45 (vyše 42 percent) z nich je starosta zo Smeru, v 45 (vyše 42 percent) nezávislý, v 17 (necelých 16 percent) opozičný.

Na otázku SV, či zohráva stranícka príslušnosť rolu v prideľovaní dotácií, na nás karhavo pohliadol: „Milí moji, tak to ste na veľkom omyle. Žiadne stranícke hľadisko! Strana, tá je len jedna! To si naveky zapamätajte. A my, čo sme v nej boli, sme ukutí zo zvláštneho materiálu. Toto tu je čisto biznisové hľadisko… A teda také, ktoré ste si vyštrngali. Tak ja neviem, čo sa stále kto sťažuje,“ uzavrel s plamenným zrakom premiér.

A má opätovne pravdu.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *