Čakala

Stranu Borisa Kollára poslali voliči v sobotných voľbách do parlamentu. Hoci sa o ňom všeobecne hovorí ako o boháčovi, ktorí si nerobí starosti s tým, že má niekoľko detí s rozličnými ženami, nové dokumenty ho stavajú do úplne iného svetla.

Denník Sme tvrdí, že do jeho redakcie prišli dokumenty, ktoré majú podobu ako záznamy tajnej služby zo začiatku 90. rokov.

Podľa nich sa mal  vtedajší boss bratislavského podsvetia Steinhübel zapojiť do obchodu s drogami a zorganizovať prevoz asi šiestich kilogramov heroínu cez slovenské hranice. „K vlastnej organizácii prevozu použil svojich poskokov Romana Deáka, Borisa Kolára a Jána Daniša (všetko osoby, zaoberajúce sa nelegálnou výmenou peňazí),“ cituje denník z dokumentov.

Vysmiaty multiotec sa nám pred domom v okrajovej štvrti Bratislavy, kde sme ho prichytili, nechcel vyjadriť s tým, že sa ponáhľa, lebo sa práve chystá na desiatu. Na komentár redaktora SV, že je predsa popoludnie, si poklepkal na čelo a stratil sa v útrobách domu, kde ho čakala neznáma mladá krásavica.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *