STRATENÍ NAŠINCI – seriál

Zásluhou vytrvalej mediálnej masáže havlovsko-sorosovsko-torontsko-telavivsko-antananarivských klík sa od 90-tych rokov pomaly presadzuje svetoobčianstvo a odklon od tradičných hodnôt, medzi ktoré patrí rodina, slovenská svojstojnosť, hrdosť na tvarohové lievance a cyrilometodská tradícia.

Aby sme vedeli úspešne čeliť chobotnici medzinárodných temných síl, načim si pripomenúť niekoľko slávnych Slovákov, ktorí, či už z donútenia a či svojvoľne, prestali sa za Slovákov považovať.

Vari ich prinavrátime na správny chodník.

Štefan Gabáni (alias Stephano Gabbana) sa narodil 14.11.1962 v Trenčianskych Stankovciach. I keď geograficky ho logicky ťahalo do neďalekej mekky módy, prítomnosť vojsk Varšavskej zmluvy nakoniec osudu zavelila inak. Dňa 20.8.1969 ilegálne prekročil štátne hranice medzi vtedajšou Juhosláviou a terajším Talianskom a táto schopnosť cestovania v čase mu vyniesla celosvetovú pozornosť. Po vyštudovaní grafického dizajnu v Miláne dlhodobo pracoval so Sicílčanom menom Domenico Dolce. To, že Štefan Gabáni nezabudol, odkiaľ pochádza, je zjavné, keďže momentálne si odpykáva 18-mesačný trest za daňové úniky priamo v centre módneho priemyslu – v Miláne.

Boh daj, nech si na svoje korene spomenie v plnosti a nabudúce sa lapiť nenechá.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *