Zamestnávateľ roka

Zo sľubovanej investície v hodnote 89 miliónov eur, ktorú druhá vláda Roberta Fica ohlasovala tesne pred voľbami v Banskej Bystrici, nebude nič.

Plán vytvoriť v krajskom meste 1 238 nových pracovných miest v závode na výrobu elektronických identifikátorov, ako sú pasy, karty či vodičské preukazy, už oficiálne na svojom webe odvolal investor, ktorý ich mal vytvoriť, spoločnosť RKN Global.

Na svojom webe vysvetľuje, že odmieta dotáciu 18 miliónov eur, ktorú mu tri dni pred voľbami schválila druhá vláda Roberta Fica. Píše, že sa tak rozhodla pre spŕšku kritiky, ktorá sa po ohlásení investície ozývala z médií, konkrétne z denníka SME, a opozície.

Robert Fico taktiež z neúspechu plánu viní opozíciu. Na druhej strane sú tu iné firmy, ktoré zamestnávajú vďaka nemu kopec ľudí, a novinári akoby boli hluchí, slepí.

Napríklad firmy okolo Ladislava Bašternáka zamestnávajú roky daňové kontrolórky, policajtov, úradníkov finančnej správy, prokurátorov a kopec tzv. „zametačov“ a koniec koncov v ostatnom čase i samotných novinárov.

„A vďaka je kde?“ pýtame sa my za premiéra!

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *