Vysvetlenie príjmov

Slovenská politická kultúra ide naďalej Európe príkladom a dôkazom toho je aj nebývalá transparentnosť príjmov našich poslancov. V strane SMER-SD zašli tak ďaleko, že niekedy ponúkajú priam sondu do súkromia v reálnom čase.

Zaujala nás neštandardná položka vyskytujúca sa v priznaniach poslancov Jarjabka, Číža, Kolesíka, Blahu a Brixiho. Všetky zhodne vykazovali úhrady v švajčiarskych frankoch, a to v pomerne veľkých sumách. Na rozdiel od vlád Mikuláša Dzurindu však nehľadajte úplatky, ale temer nezištnú chuť pomôcť.

Päticu poslancov do švajčiarskeho sanatória povolali na skusy po bok veľkému Michaelovi Schumacherovi, keď po strašidelnom páde ležal v kóme pripútaný na lôžko.

Švajčiarskych lekárov zaujímal jav, ako môže človek bez zjavnej mozgovej aktivity viesť zdanlivo plnohodnotný život. Skupina vyššie zmienených poslancov sa na tento účel hodila ako uliata a výsledky na seba nedali dlho čakať.

Navyše nám pošepky prezradil poslanec Kolesík, ktorý skupinu viedol, že sa s kolegami dohodli, že celú pätinu príjmu venujú na charitu. „Možno aj desatinu, nech opozičníci na čele s Kiskom vidia, kto je tu sociálny“, uškrnul sa poslanec Kolesík.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *