Vševedko

Poslanec Národnej rady SR Anton Hrnko navrhol odvolať poslankyňu Petru Krištúfkovú (Sme rodina) z Osobitného kontrolného výboru NR SR na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva. Dôvodom sú jej niekdajšie prepojenia na mafiu.

Poslanci SaS Hrnkov návrh nepodporili. „Argument, že poslankyňa Krištúfková udržiavala nejaké styky s nejakými osobami, je farizejský. SNS sa snaží týmto návrhom odvrátiť pozornosť od praktík jej nominantov,“ vyhlásil podpredseda liberálov Ľubomír Galko.

Miroslav Číž (Smer) opozíciu kritizoval. „Nie je jednoduché zachovať nervy na mieste, toľko bezcharakternosti, čo tu sledujem,“ odkázal. Pripomenul niekdajšiu kritiku jeho osoby, že bol na sociálnej sieti priateľom s Talianom Antoninom Vadalom. „Pritom netuším, kto to je,“ dodal Číž. Po krátkom zamyslení Číž celý svoj postoj doplnil.

„Pravdupovediac, nielenže netuším, kto je Vadala, ale ja ani neviem, že by som bol na nejakej sociálnej sieti a popravde ani neviem, kde je Taliansko,“ odhalil nekalú hru opozície Číž.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *