Nešírte paniku!

Najhoršia nočná mora začala strašiť Slovákov. V Bratislave leží muž, ktorý mal mať príznaky smrtiaceho vírusu. Išlo však o záchvat.

Podľa informácií televízie Joj mal muž, Ľuboš B., povolaním poslanec NR SR, ležať v ružinovskej nemocnici s horúčkou a hnačkou. Ochorenie sa zatiaľ nepotvrdilo, momentálne ho mali previezť na infekčné oddelenie na bratislavské Kramáre. Sanitka však nedisponuje vybavením na prevoz infikovaných.

IŠLO O POPLACH

Ministerstvo zdravotníctva dementuje informácie o pacientovi s podozrením na ebolu. Informácie nie sú pravdivé a šíria medzi občanmi paniku. Na centrálnom príjme v Ružinove bol prijatý pacient vykazujúci príznaky bežného infekčného ochorenia sprevádzaného značnými výkyvmi psychickej stability.

Podľa našich informácií menovaný poslanec práve písal pokračovanie článku o akvizícii SME finančnou skupinou Penta, ktorý následne hodlal umiestniť v hodnotnom ľavicovom periodiku, keď to na neho zrazu prišlo. Napriek duševným ťažkostiam a spomínanej hnačke však článok statočne dopísal a ten je na internete s veľkým úspechom uvedený.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *