Bratislava sa presadzuje vo svete diplomacie

Po tom, čo slovenský podnikateľ Marián Farkaš oznámil otvorenie „zastupiteľstva Novorossije“ (samozvaných republík v Doneckej a Luhanskej oblasti na východe Ukrajiny), sa do Bratislavy hlási ďalší zaujímavý pološtátny útvar. Podľa našich informácií sa o otvorenie zastupiteľstva, a teda okna do Európy, zaujímajú zástupcovia Islamského štátu.

„Bratislava je pre nás ideálna. Nielen preto, že váš premiér otvorene deklaruje, že politika je čistý biznis, čo je v zásade aj náš prístup. Veľkú rolu pri našom rozhodovaní zohral fakt, že ste blízko Viedne, čo je pohodlné. Poslednou a asi rozhodujúcou novinkou bol krásny sociálny krok o vlakoch pre dôchodcov zadarmo. Napriek slušným stratám v našich radoch rátame s rastúcim počtom veteránov, čo nám prežijú. Najhoršie, čo ich môže postretnúť, je záhaľka. Myslíme si, že cestovanie po Slovensku je vhodným rozptýlením,“ vyhlásil vedúci misie IS.

Podľa informácií SV sa so zástupcami IS napriek hysterickému vyčíňaniu časti opozície plánuje stretnúť predseda NR SR, znalec z prostredia východnej filozofie Mgr. Pavol Paška, čo by malo dodať delegácii punc legitmity.

„Potrebujem si oddýchnuť od tej pseudokauzy z čias druhej Dzurindovej vlády,“ potvrdil pre SV Mgr. Paška, zlostne odfukujúc.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *