Pravý dôvod Zmajkovičovej smútku

Vždy tip-top a draho nahodená smeráčka Renáta Zmajkovičová sa o svoj zovňajšok pravidelne stará a rozhodne sa nebráni zmenám. Len na začiatku tohto roka prišla do parlamentu výrazne omladená a bolo vidieť, že sa nevyhla ani medicínskemu zákroku, čo ani sama nepoprela. „Už som sa raz vyjadrila, že život je o zmenách,“ uviedla vtedy pre pluska.sk.

V každom prípade sme ale zaznamenali výrazný posun v nálade a sebavedomí poslankyne a chceli sme sa dozvedieť, čo je za tým.

Pani poslankyňa sa nám síce k téme vyjadriť priamo odmietla, zo zákulisia strany SMER-SD však vieme, že dôvodom zmien v účesoch a náladách nie je vonkoncom zosadenie z postu podpredsedníčky NR SR či jej fiasko pri vetovanom „bufetovom zákone“.

„Celé to začalo koncom septembra,“ uviedol náš zdroj. „Na svetlo sveta prenikla informácia, že idol ženských sŕdc George Clooney sa z ničoho nič oženil. Bola to pre Renči veľká rana. Celú svoju energiu vložila do svojho „Projektu Džordžík“, ako tomu vravievala. Všetky tie liftingy, omladzovanie, parochne, kabelky, nechtíky, teploliečby, vodoliečby, lymfodrenáže, drastické masáže dekoltu, bolestivé brazílske depilácie, trhanie obočia, formovanie obočia, odstraňovanie stvrdnutej kože z chodidiel, mikromasáže, detoxikačné masáže, kolagénové masky…to nebolo samoúčelné. Ani nechápem, kde na to brala čas. A čakala len na vhodnú chvíľu. A potom takýto podraz. Pritom aj ona je JUDr. Priam ako tá Georgeova fuchtľa. Muži sú proste nevďačné svine,“ uzavrela pre SV Renčina kamarátka z poslaneckého klubu.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *