Škandál na Športovcovi roka okolo Golonku: Urobili zo mňa idiota!

Tak toto sa môže stať jedine na Slovensku. Nikde inde by totiž takto so svojou hokejovou legendou nezaobchádzali. Jozef Golonka (IQ 76) prišiel na vyhlásenie Športovca roka na pozvanie, aby odovzdal cenu pre Mariána Gáboríka. Z parády však nebolo nič. Cenu napokon odovzdával sám sebe priamo Gáborík.
„Pôvodne som na vyhlásenie ani nemal v pláne ísť, pretože som mal iný program. Potom mi volali z agentúry B&D, ktorá slávnosť spoluorganizovala, a pani Monika Majerníková ma predsa len prehovorila, aby som prišiel odovzdať cenu pre Mariána Gáboríka spolu so Zdenom Cígerom.

„Keď sme prišli, vítal ma malý plešatý krivonohý chlapík so slovami, že nech sa nehnevám, ale veci sa zmenili, že sa rozhodlo inak a cenu odovzdávať nebudem. V tom momente mi stúpol tlak a myslel som si, že zle počujem. Kto si zo mňa vystrelil, kto urobil zo mňa idiota? Toto azda nie je možné! Pomyslel som si, že ten, kto to rozhodol, nemá rozum. Nedopátral som sa však, kto to zmenil. Dozvedel som sa, že patrí k dobrým tradíciám na Slovensku, že sa veci samodejú…rečnili mi tam o samoúnose Kováča, samozbití Malinovej, samonezvolení Čentéša a čojaviemčo ešte,“ soptil legendárny Žiletka.

„Asi to nestrávim. Jediný mám dve olympijské medaily, som v štyroch Sieňach slávy, podával som si ruku s Nixonom, s Gašparovičom a s inými etalónmi demokracie !  Zo mňa si niekto takto vystrelí, to je vrchol!“ s hnevom v hlase hovoril Golonka. A má pravdu.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *