Pokus oligarchie o zámenu lídrov odhalený

Keď si 6.3. 2013 prezidenti Václav Klaus a Ivan Gašparovič navzájom rovnali na hrudi vyznamenania v brnenskej vile Tugendhat, nik zo zúčastnených netušil , že je svedkom obludného pokusu medzinárodnej oligarchie s podporou NSA. Charakteristicky si tieto organizácie vybrali na svoje podlé kúsky dva malé slovanské národy.

Čo sa stalo? 

Je všeobecne známe, že vizuálne je medzi Ivanom Gašparovičom a Václavom Klausom zarážajúca podobnosť. To využili temné kruhy a chceli zistiť,  či bude možné oboch múdrych štátnikov vzájomne zameniť, bez toho, aby si to všimla verejnosť.

Aby nebol pokus tak nápadný, zvolili cestu menšieho odporu a zamenili pre začiatok iba manželky (ktoré sa podobajú o trocha menej).

 Zverský pokus o manipuláciu by im aj na 100% vyšiel, nebyť potupnej penalty na MS 2014 (otvárací zápas BRA-CRO), kde bol další slovanský brat olúpený o body a prezident Ivan Gašparovič dal voľný priechod svojej povahe. Táto náhla zmena temperamentu ale neušla Lívii Klausovej vo vedľajšej izbe, ktorá zalarmovala políciu.

O dalšom vývine vás možno budeme informovať.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *