Chromík priznal farbu

Dostal som veľakrát mnoho ponúk, nikdy som do žiadnej aférky nepadol a všetkým ponukám som odolal, tvrdí hovorca Aliancie za rodinu Anton Chromík.

BRATISLAVA. Anton Chromík, jedna z tvárí Aliancie za rodinu, ktorá stojí za referendom o ochrane rodiny, nechce plebiscit využiť ani na svoje vlastné politické ciele.

„Nemám žiadne plány ani politické ambície,“ povedal  Chromík po tlačovej besede, na ktorú prišla Alianciu podporiť aj organizátorka podobného úspešného referenda v Chorvátsku Zurka Frigidič.

Po opakujúcich sa dotieravých dotazoch novinárov však nakoniec kapituloval: „Dobre teda, ja vám to poviem, aj tak by to raz vyšlo najavo,“ začal váhavo Chromík vysvetľovať svoje pohnútky. „Šialene ma to rajcuje, tá predstava, ako som ten COOL ochranca tých rodín, tie zvhlčené a ba priam zvlčilé pohľady mladých matiek, ktoré ku mne vzhliadajú, je to ako elektrina, ako oheň, vyráža to zo slabín, motýle v bruchu sú proti tomu porno zo 70-tych rokov, veď to poznáte,“ hľadal nesmelými očami pomoc Chromík medzi novinárkami nežného pohlavia.
Aliancia za rodinu dnes tiež predstavila symbol svojej kampane. Je ním zrazená srnka. „Radi by sme pozvali ľudí, aby túto srnku nosili. Je to symbol toho, že rodinu a život našich detí považujeme za to najcennejšie a že je veľmi krehká,“ vysvetlil Juraj Roxy-Nevrzol z Aliancie.
Novinári sa vytrácali z tlačovej besedy s rozpačitým dojmom.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *