Fanúšikovia hokeja sa búria

BRATISLAVA – Maskot Goooly má zabávať fanúšikov aj počas hokejových majstrovstiev sveta 2019. Teda v prípade, ak ich Slovensku na kongrese Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) v máji v Prahe definitívne priklepnú. Ako jedinému kandidátovi. Goooly však bol maskotom aj na svetovom šampionáte 2011, a hoci bol vtipný a zabával tribúny, fanúšikovia sa hnevajú na to, že hokejový zväz je nekreatívny a jeho šéfov obviňujú z toho, že sa boja vymýšľať nového maskota.

 „Goooly znamená vajčák. Už toto je trápne. Prečo o názve nerozhoduje vox populi – hlas ľudu? A netreba na toto ani drahé referendum, veď stačí facebook. Či?“ pýta sa na Facebooku Športiek Ladislav Pongo.

 Tlaku fanúšikovskej základne možno SZĽH neodolá. Podľa informácií SV by sa mal nový maskot volať Fucker a predlohou na postavičku je minister pôdohospodárstva Jahnátek.

 „Je to jasný Širokého kôň, znamená to, že Široký považuje tento post za dôležitý,“ uviedol pre SV zdroj, ktorý si neprial byť menovaný. „Podľa vplyvného podnikateľa totiž Jahnátka dokonale vystihuje meno maskota a navyše vie minister slušne po anglicky, čo sa bude hodiť na tlačových konferenciách.“

 SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *