Referendová horúčka stúpa

Novovznikajúce hliadky Aliancie za rodinu (AZR), ktoré od nového roku patrolujú v uliciach a monitorujú neprávosti, majú za sebou prvé úspechy. V Kráľovskom Chlmci zadržali pár mladíkov, ktorým matka jedného z nich vykričala, aby sa „brali kade ľahšie“. Najľahšie by sa pritom mohli zobrať už v neznabožskej Českej republike a zničené životy by boli na svete. Hliadka AZR im však úmysel vyhovorila, pričom nebrala ohľad na výhovorky, že vôbec nie sú gejovia. Mladíci tak obišli iba s ostrihaním dohola a dozaista si podobné psie kusy rozmyslia.

 Hliadky AZR pozostávajú z dobrovoľníkov, ktorých ochotne trénujú staré kádre tzv. PSVB, inštitúcie, ktorá zvykla dbať o bezpečnosť občanov v časoch, keď ešte platil aký-taký poriadok. Inšpiráciu čerpajú taktiež od moslimskej náboženskej polície Boko Haram, ktorá má systém odhaľovania gejov veľmi prepracovaný.

 „Chalani v Nigérii to majú o kus ťažšie ako my,“ prezradil nám veliteľ hliadky Juraj Hejter. „Keď si predstavím, že oni tých buzerantov hľadajú navyše medzi negrami, porazilo by ma,“ dodal Hejter.

SV 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *