50 odtieňov červenej

Po fenomenálnom úspechu videospotu predsedu NR SR Petra Pellegriniho v úlohe vyšponovaného traktoristu prikročila strana SMER-SD k ďalšej osvetovej akcii smerovanej predovšetkým k ženám. Počnúc dnešným dňom sv. Valentína až do MDŽ budú na centrále premietať slovenskú novinku „50 odtieňov červenej“ inšpirovanú jej šedým náprotivkom z kapitalistickej cudziny.

 Vo filme predstavia svoj intímny život členovia poslaneckého klubu strany, a to v poradí od najvlažnejšieho socialistu (stvárnil Maroš Kondrót) až po žiarivo červenú v podaní Ľuboša Blahu.

 Ženské publikum sa má na čo tešiť. Najhorúcejšie chvíľky prídu asi pri „chippendales“ scénach Andreja Kolesíka, ktoré sa mihli v traileri diela.

 Keďže poslancov v klube je viac ako 50, na budúci rok možno očakávať pokračovanie „50 odtieňov hnedej“, kde na najtemnejšom konci bude dozaista kraľovať Ján Podmanický. O nedostatok konkurencie sa ale v klube nemusí báť. Doplnenie hercov do čísla 50 vari zabezpečia členovia KDH či dobrovoľníci z radov populárnej AZR.

 SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *