Tradičné rodinkárstvo

BANSKÁ BYSTRICA – Mladučká manželka šéfa banskobystrickej župy Mariana Kotlebu má nové zamestnanie. Frederika (19) pracuje v Banskobystrickej regionálnej správe ciest. Zdá sa, že predseda poňal boj proti rodinkárstvu, ktorý vyhlasoval pred voľbami, svojsky.

 Frederika Kotlebová, rod. Pospíšilová nastúpila do zamestnaneckého pomeru v Banskobystrickej regionálnej správe ciest, a. s. na post referenta pre oznamovanie protispoločenskej činnosti v polovici februára tohto roku. Frederika sa za predsedu BBSK Mariana Kotlebu vydala minulý rok v lete.

 Po preskúmaní stránky banskobystrickej župy sme zistili, že v úrade pracuje aj Marek Kotleba ako odborný referent pre vnútornú prevádzku. Martin Kotleba, ďalší brat predsedu, sa stal finančným riaditeľom pre investície a majetok v regionálnej správe ciest.

 Marian Kotleba však vidí veci inak: „Ja som brojil proti LGBTI rodinkárstvu a podobným žido-boľševickým čachrom. Dôstojne som sa zúčastnil referenda za rodinu a hrdo hlasoval 4x áno. Toto je totiž tradičné rodinkárstvo, ktoré má na Slovensku nevyvrátiteľné korene a žiadna iluminátska bilderberská lóža mi v tom nezabráni,“ zaťal sa Kotleba, pre koktavých jednoducho „Marian“.

 SV

 

Jeden názor na “Tradičné rodinkárstvo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *