Čo robiť…

Šéfka predstavenstva Spoločnej a neskôr aj Všeobecnej zdravotnej poisťovne, členka vedenia poisťovne Dôvera, ministerka zdravotníctva a najnovšie doktorandka na Právnickej fakulte Univerzity Komenského. Životopis Zuzany Zvolenskej by sa podľa televízie Markíza mal ešte rozšíriť.

 Vláda Roberta Fica, ktorý ju v novembri vyzval, aby na ministerský post rezignovala, jej údajne pripravuje miesto na Stálom zastúpení Slovenska pri Európskej únii. Čo presne by v Bruseli mala robiť, však ešte nevie.

 „Hádam nič moc, rozhodne sa tam nejde pretrhnúť,“ ozrejmil nám nálady exministerky zdroj blízky jej súkromiu.

 „Všeobecne má dojem, že sa už nadrela dosť, spravila zo seba  kravu par excellence, a to všetko pre stranu a vládu. Teší sa, že si v Bruseli pokecá s Monikou (asi Flašíková-Beňová, pozn. SV). I keď tá je údajne tak zaneprázdnená dokazovaním svojich poslaneckých aktivít, že nemá do druhej poobede ani čas.

SV

 Celý článok odznova si môžu prečítať predplatitelia prémiového obsahu SV. Pozrite si ponuku balíčkov prístupu na čítanie odznova na www.slobodnyvysierac.com, teraz už od 1 centu na 10 rokov. Kto nie je ochotný platiť za nemejnstrímové informácie v piáno-kvalite, môže si ich prečítať zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *