Je to inak

BRATISLAVA – Na ministerstve pôdohospodárstva pracuje sexi asistentka šéfky vysokého odboru. Dokonca sa objavili informácie o jej vzťahu so synom samotnej šéfky tohto odboru. Okamžite sa preto vynorili špekulácie, že svoju prácu dostala vďaka tomuto vzťahu. Pýtali sme sa ministra Jahnátka, čo je na tom pravdy.

 Ministerstvo tieto obvinenia rázne odmieta. Mladý pár sa podľa neho zoznámil až po jej nástupe do funkcie a dodalo, že sa „nefrajeria“. „Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vylučuje, že pani Veronika Gáliková dostala prácu na rezorte vďaka známosti. Na úrad nastúpila 1. novembra 2013. Na pozícii asistentky generálnej riaditeľky pracuje od 1. februára 2014 a vtedy sa aj spoznali. Obaja vyrastali na úplne opačnom konci Komjatíc a je teda prakticky vylúčené, že by mali akýkoľvek kontakt.“

SV

Celý článok odznova si môžu prečítať predplatitelia prémiového obsahu SV. Pozrite si ponuku balíčkov prístupu na čítanie odznova na www.slobodnyvysierac.com, teraz už od 1 centu na 10 rokov. Kto nie je ochotný platiť za nemejnstrímové informácie v piáno-kvalite, môže si ich prečítať zadarmo.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *