Čudné nálady

V ostatnom čase akoby sa steny parlamentu zahalili do smútočného rubáša. Vytratila sa z nich povestná hravosť a šantivosť. Do očí bijúci jav má prekvapivé vysvetlenie.

Na chodbe sme narazili na poslankyne Laššákovú, Vaľovú, Zmajkovičovú, Tomanovú, Gabániovú, Grečkovú, Hufkovú, Janíkovú, Košútovú, Kučerovú, Líškovú, Mazúrovú, Mullerovú, Nachtmanovú, Pavlovičovú, Riapošovú, Roškovú. Šedivcovú, Vittekovú a Otta Brixiho (všetko SMER-SD) v družnom, no produktívnom džavote.

„Pripravujeme návrh zákona o striktnom definovaní pojmu „romantický seriál“,“ započal sa ponosovať Brixi. „Už toho máme vážne po krk. Je to stále horšie! Napríklad Búrlivé víno si na svojom začiatku získalo priaznivcov zakázaným príbehom lásky Niny Dolinskej (Nela Pocisková) a Martina Roznera (Juraj Loj). Postupom času sa však romantika začala z deja vytrácať a tvorcovia posilnili nenávisť a intrigy.“

Briximu a skupine poslankýň sa toto smerovanie vôbec nepáči. Viacerí by sa chceli pri televízore uvoľniť od stresu a spríjemniť si atmosféru, zrýchliť metabolizmus, čo im však najnovšie diely vôbec nedovoľujú. „Toto že má byť romantický seriál? Stačí si pozrieť upútavky a je mi z toho na vracanie. Psychopat takmer usmrtí dieťa – to komu napadlo?“ rozčertil sa Brixi.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *