Fico ide znovu žalovať médiá

Premiér vyhlásil, že zažaluje Hospodárske noviny za komentáre Daga Daniša.

„Ja mám veľkú mieru trpezlivosti, ale to, čo predvádza redaktor vášho denníka Dag Daniš, prestáva byť akceptovateľné. Preto oficiálne oznamujem, že celý rad žalôb pôjde na váš denník a redaktora Daga Daniša kvôli výmyslom,“ uviedol premiér.

„Robert Fico sa zvykne správať nervózne a podráždene hlavne v prípadoch, keď médiá píšu o jeho vzťahu k oligarchovi Miroslavovi Výbohovi – a keď analyzujú napätie medzi oligarchami z pozadia strany. Predpokladám, že premiérovi došla trpezlivosť, keď som minulý týždeň písal o tom, ako nová generácia oligarchov, spájaná s Výbohom, Ficovým dôverným priateľom, vytláča nabok starú generáciu oligarchov, spájanú so Širokým,“ povedal SV Daniš.

Tieto slová potvrdil neskôr aj samotný Fico: „Každý o mne vie, že som sociálne cítiaci a že mám slabosť pre menšiny a srdce mi uchvacuje pajed, keď sa niekomu blíži na základe handicapu. Preto budem do posledného dychu bojovať za to, aby každý oligarcha mal rovnaké šance pri rovnakom sponzoringu strany a mňa, a to bez ohľadu na vek, zdravie, sexuálnu orientáciu či vierovyznanie.“

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *