Došlo aj na Skrúcaného

Nie je to tak dávno, čo sme vás informovali o kauze, ktorú vyvolal výrok Adely Banášovej (34). Obľúbená moderátorka sa totiž vyjadrila, že podľa nej žijeme v diktatúre, v ktorej sa bojíme povedať svoj názor. Rovnaký postoj však pred kamerami zaujal aj slovenský herec a humorista Štefan Skrúcaný (55).

Ten bol nedávno hosťom v internetovej relácii Jána Snopka s názvom Bez cenzúry. A servítku pred ústa si humorista rozhodne nedával.

Hoci žijeme v demokracii, podľa Skrúcaného sa ľudia boja povedať svoj názor oveľa viac ako v minulosti. „Nie, sloboda slova neexistuje! Tu neexistuje sloboda slova,“ zdôraznil umelec. „Je len taká akože… Imitácia. To ako keď sa niekto tvári, že pracuje, tak my sa tvárime, že máme slobodu slova, ale v skutočnosti to má oveľa silnejšie opraty, ako to bolo za socializmu. Čo je pre mňa jedno z najšokujúcejších zistení po svadbe,“ povedal na rovinu herec, ktorý sa v minulosti venoval politickej satire. Precitnutie je pre Skrúcaného o to väčším šokom, že ženatý je už po tretí raz.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *