Trocha objektivity

Viac ako 11 500 podpisov pribudlo pod Výzvu k ľudskosti, ktorej aktivisti organizujú pomoc utečencom a žiadajú „vládu, aby podnikla kroky, ktoré pomôžu zmierniť bremeno krajín, ktoré sú najviac vystavené utečeneckej vlne, a zmiernila utrpenie utečencov“. V sobotu bude v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí o 16.00 koncert, na ktorom vystúpia Para, Korben Dallas, Živé kvety, Bez ladu a skladu a mnohí ďalší.

V Bratislave sa ale budú konať i ďalšie aktivity, tentoraz neplatené sorošovskými petroforintmi. O pár dní sa v Bratislave uskutoční Národný pochod za život. Snívate s nami tento sen aj vy? Príďte 20. septembra 2015 do Bratislavy OSLAVOVAŤ život, povedať ÁNO ochrane ľudského života od počatia po prirodzenú smrť. Pridajte sa k desaťtisícom ľudí a známym osobnostiam verejného života. Zároveň sa na oslave spustí podpisová akcia VÝZVA PROTI ĽUDSKOSTI, ktorá je prirodzenou kresťanskou reakciou na podvratnú sobotnú akciu.

„Synergický efekt sa priam žiadal, núkal, pýtal…,“ uviedla pre SV hovorkyňa Pochodu Blanka Nedobytná. „Načo by sme sa unúvali to isté publikom zvážať dva razy.“

A my musíme uznať, že niečo na tom je.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *