Ide o výsledok

Po rôznych typoch selfies momentálne kraľujú na sociálnych sieťach takzvané healthies – obrázky, ktoré propagujú zdravý životný štýl. V tomto štýle sa prezentujú aj známe hviezdy.

Nový trend, ktorý sa presadil na Instagrame, Twitteri a Facebooku, prišiel zo Spojených štátov. Hviezdy ako Jessica Alba, Gwyneth Paltrow alebo Cameron Diaz ukazujú na sociálnych sieťach, ako sa stravujú, cvičia, dodržiavajú pitný režim, chodia do prírody.

Preto sú healthies také populárne. Môžete na nich vidieť nenalíčené celebrity v ich najsúkromnejšom súkromí, takže máte pocit, akoby ste boli priamo súčasťou ich života.

 

V našich zemepisných šírkach sa myšlienky, isteže v rámci blížiacich sa volieb, chytila omladina najúspešnejšej politickej strany. Poslanec Otto Brixi je vášnivým stúpencom dentálnej hygieny a jeho profil sa hmýri obrázkami zubnej nite, ako si prediera cestu medzi sklovinou susediacich zubov a vyšpáravava stamaď zvyšky nedávnych pochutín. Andrej Kolesík zašiel hádam ešte ďalej. „Moja babička vravievala, že nieto zdravšej veci, ako keď sa niekto statne vyserie,“ zveril sa nám sexsymbol štátostrany. Z toho dôvodu môžete, pochopiteľne iba ak ste priateľmi na sieti, sledovať svojho poslanca pri zdravej každodennej činnosti, ktorý sa občas i pochváli výsledkom svojho snaženia. Ale veď zato ho hádam volíme. Výsledky sa rátajú.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *