Zradkyňa

Situácia v biatlone sa po odvolaní prezidenta SZB Jána Hyžu uplynulú sobotu zostruje vyhláseniami. Ozvali sa Martina Halinárová i Pavel Kobela, ktorý sa považuje za hlavného iniciátora zmeny.

Martina Halinárová poskytla TASR aj otvorený list, v ktorom kritizuje súčasný stav v biatlone.

Podľa Martiny Halinárovej, ktorá pre slovenský biatlon vybojovala na ZOH v Lillehammeri v roku 1994 premiérový olympijský bod za šieste miesto, je situácia v slovenskom biatlone zlá, za posledné dva roky dokonca kritická a teraz katastrofálna.

Zväz si ale nenechá skákať po hlave. Po vzore hokejového zväzu, ktorý rázne zatočil s neokrôchaným brankárom, ktorý si dovolil povedať svoj názor (Marek Čiliak, zákaz reprezentácie až do konca sezóny), zakázali nevychovanej Halinárovej slobodný pohyb po Banskej Bystrici medzi 6:00 až 18:00 hod., nosenie výrazného oblečenia a make-upu a taktiež si bude musieť Halinárová ostrihať svoju povestnú bujnú hrivu. Navyše bude musieť až do odvolania nosiť na ľavom rukáve žltú pásku s nápisom „Zradca športu“.

Podľa našich informácií sa v Slovenskom zväze ľadového hokeja teraz chytajú za hlavu, že Čiliakovi naparili iba taký skromný trest. Navyše, keď pomaly nikto v tejto sezóne ani reprezentovať nechce.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *