Mešita nakoniec na Slovensku !

Prekvapivý zvrat má zámer katarského emira vybudovať gigantickú mešitu v Barcelone na mieste bývalej býčej arény La Plaza Monumental.

Keďže emira znechutila vlna odporu, ktorú jeho zámer vyvolal, začal poškuľovať po inom vhodnom mieste pre svoju stavbu.

Ako blesk z jasného neba prišla správa, že by ním mal byť pôvodne zamýšľaný národný futbalový štadión v Bratislave.

„Už ma to nebavilo, stále sa tu s niekým dohadovať, mesto, verejnosť, médiá a celý ten cirkus“, vyjadril sa nám investor. „Tak som to emirovi strelil. Nakoniec z toho bol celkom dobrý biznis“, usmial sa sympatický blondiak.

Podľa našich informácií zohral určitú lobistickú úlohu aj náš reprezentačný veterán dožívajúci svoju futbalovú kariéru práve v Katare.

Základný kameň by mal prísť poklepať sám emir spoločne s premiérom Slovenskej republiky. Ten sa na celú akciu veľmi teší.

„Celá politika je iba biznis. Žiadne hodnoty, to si povedzme rovno. Netreba podceňovať ropný kapitál. A osobne, možno to málokto vie, ale časť mojej rodiny bojovala v intifáde, sme nepriami potomkovia istej dôležitej wahhábistickej rodiny, asi jediní v Topoľčanoch. Sám som, pochopiteľne, obrezaný a dodržiavam všetky náležitosti. Napríklad mnohoženstvo. Ak by sa mal urobiť môj profil voči islamu, tak ja som možno lepší veriaci ako bol Usáma bin Ládin“, uzavrel premiér.

Vec sa teda zdá byť rozhodnutou.

 

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *