Stručne z futbalu

Vzhľadom na skutočnosť, že aj majstrovstvá sveta vo futbale sú dôležitou spoločenskou témou, ktorá valcuje inak politické témy v pohostinstvách, rozhodli sme sa v SV nahliadnuť pod pokrievku tomuto športu. Prinášame vám jednu prevratnú správu a jeden bleskový rozhovor.

Tréner špičkového talianskeho klubu SSC Neapol sa rozhodol pod vplyvom vypadnutia Talianska z MS a celkovo z nálady v mužstve a fanúšikovskom sektore pre radikálny a nezvyčajný krok. Od novej sezóny úplne zmení hru juhotalianskeho klubu. Novou hrou by podľa kuloárnych správ mal byť volejbal.

SV

 

Neďaleko poľovného revíru na Lešti sme čírou náhodou natrafili na nášho stále milovaného bývalého pána prezidenta. Obozretne sme sa k nemu priblížili a požiadali sme ho, vzhľadom na jeho nesporné kvality z oblasti najpopulárnejšej loptovej hry, o názor:

SV: Pán Gašparovič, na svetlo prenikla informácia, že Lionel Messi vďačí časti svojho talentu za to, že je autista. Myslíte, že toto by vysvetľovalo jeho priam veštecký herný prejav?

IG: No, myslím, že toto je typická novinárska kačica a mediálna bublanina. Messi možno je dobrý autista, ale určite je lepší na priame kopy.

 

SV: Ďakujeme za rozhovor.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *