Kollár sa dozvedá veci

Tvrdé správanie Kollára si podľa Kočnerových slov vytrpela Petra Krištúfková. Raz sa vraj s Kollárom veľmi pohádali, tak jej Boris zobral auto a povedal jej, že do škôlky s deckom bude chodiť električkou.

 

„Petra prišla uplakaná k nám, manželka jej požičala svoje auto. Volal mi potom, že on si to nepraje. Petra chodila asi mesiac na našom aute, trest sa minul účinku. Potom jej auto vrátil,“ opísal komplikovaný vzťah Krištúfkovej a Kollára.

 

Okrem toho vraj Kollár raz zrušil, tesne pred odjazdom, výlet na loď, na ktorý sa jeho deti veľmi tešili. Podľa Kočnera to bolo v problematickom období vzťahu s Krištúfkovou.

„Ja som deťom povedal, že ich zoberiem, keď im to Boris sľúbil. Petra však bola v takej zlej situácii, že nedokázala s Borisom komunikovať. Snažila sa s ním písať esemesky, ale nezvládla to. Tak som si s ním písal v jej mene,“ priznal Kočner po rokoch. Kollár o tom vraj až do dnešného dňa nevedel.

 

Najvyššou obetou sympatického podnikateľa bolo, že sa v najkritickejšom období ku Krištúfkovej nasťahoval, aby vyhovel Kollárovým rozmarom.

„Sedeli sme v kuchyni a Boris zavelil: Petra, omeletu! Petra bola ako paralyzovaná, tak som zobral vajíčka, cibuľu a poďho na vec. Petra mu to iba odniesla.“

Horšie údajne bolo, keď prišlo na vymáhanie si partnerských povinností: „No, čo vám poviem, museli sme mať zhasnuté. Ale neprišiel na to, že sa miesto týranej Petry v duchne chúlim a trasiem ja. Aspoň vidíte, čo je to za človeka,“ poškriabal sa za uchom rumeniaci sa Kočner.

 

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *