Kaliňákovi v Bruseli predhodili Bašternáka

Po náročných dňoch v sídle neprajníkov Slovenska sa pochudnutý minister Kaliňák dostavil pred svojich obľúbených slovenských novinárov, aby sa dostal do psychickej pohody po tom, čo naňho nevyberane zaútočila akási žena drmoliaca po francúzsky znášku klišé a poloprávd zle preložených zo zaujatých bulvárnych denníkov.

Kaliňákovi totiž po prvýkrát na európskej pôde pripomenuli aféru okolo Ladislava Bašternáka, ktorého na Slovensku podozrievajú z daňových podvodov. Neznáma žena, ktorá sa predstavila ako Eva Joly, verejne zapochybovala, že slovenská polícia pod Kaliňákovým vedením dokáže kauzu riadne vyšetriť.

Kaliňák sa k svojej kauze pred poslancami vyjadril len stručne. „Nemôžem reagovať na osobné útoky. Bašternák mi peniaze posielal po pracovnej dobe a vtedy som ja súkromná osoba a nie minister vnútra. Každý máme vari právo na súkromie. Navyše tá žena zjavne nevie, že Slovensku nevyšetruje ministerstvo vnútra, ale Správa vodární a kanalizácií, ktorá je nezávislá. Ostatné veci boli nepravdivé, ale nebudeme strácať čas s týmito vecami,“ povedal.

Tak vitaj doma, Robert.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *