Mali ho v merku

Jedného z dvoch útočníkov, ktorí na severe Francúzska zavraždili kňaza v kostole, už mala protiteroristická polícia v evidencii.

Identifikovaný útočník sa podľa Molinsa volal Adel Kermiche a mal 19 rokov. Muž dvakrát použil falošné doklady, aby oklamal políciu a dostal sa do Sýrie. Po druhom pokuse o odchod do Sýrie úrady Kermicha, zadržaného v Turecku, poslali nakrátko do väzby. Kermichovi potom vyšetrujúci sudca uložil domáce väzenie, musel stokrát napísať, že už to neurobí, a mladík musel nosiť elektronický náramok sledujúci jeho pohyb, ktorý však býval niekoľko hodín denne vypnutý.
 „Vedeli sme o ňom. Mal ten skvelý náramok. To bol cool kúsok, treba uznať, často sme to s kolegami rozoberali. Nádherný dizajn, hodil sa na pravú i ľavú ruku, podľa toho, kde nosíte hodinky. Pekne vypracovaný povrch, dobre ladil s Burberry vzorovaním. A musel byť aj vodoodolný. Aj sme si s chlapmi vraveli, že toto hodiť na trh, tak sme do roka vo Vuitton lige. Proste, sen každého pravého chlapa,“ uviedol pre SV hovorca miestnej polície Jean-Effé Miné.

SV

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *