Kurzy na jeseň

1. PREKONÁVAME STRACH A OBJAVUJEME ODVAHU – Učíme sa zvládať a prekonať strach, získať odvahu, čeliť novým výzvam a zbavujeme sa úzkosti pochopením a nachádzame zdroje vnútornej sebaistoty sebapoznaním. Zážitkový a sebaskúsenostný víkendový seminár.

2. RADOSŤ ZO ŽIVOTA – Večerný kurz zameraný na sebapoznávanie, získanie sebavedomia. Učíme sa mať sa radi, odhaľovať a prekonávať to, čo nám bráni byť sami sebou a byť spokojnými. Kurz, kde postupnými krokmi posilňujeme svoju sebadôveru, objavujeme sebahodnotu a získavame vnútornú slobodu, a tým radosť zo života.

3. VÍKENDOVKY PRE ŽENY – Určené pre ženy, relax v prírode, objavovanie ženskej sily a krásy v ženskom kruhu, meditácie, arómoterapia, tance a mandaly, víkendovky venované oddychu a dobrému naladeniu.

4. Program – Ovládni svoj hnev.

Mávate návaly hnevu, ovláda vás zúrivosť? Neviete sa ovládnuť a s chladnou hlavou riešiť nedorozumenia s partnerom, deťmi či inými ľuďmi? Práve pre vás je tu prepracovaný program, ktorý je slovenským patentom a má mimoriadnu úspešnosť. Základom je premietanie 3D figuríny poslanca Ľuboša Blahu a štvorkanálový zvuk, v ktorom znejú jeho prejavy a mikrofónovým hlasom sú čítané jeho články.

„Kto dokáže vydržať v pokojnom sede viac ako päť minút, je automaticky považovaný za preliečeného. Bohužiaľ, väčšina ľudí behom minúty zúrivo virtuálnu figurínu napáda a v lepšom prípade kope do riti. Je to test, ktorý je v angličtine certifikovaný pre vojenský útvar Navy SEALs či pre izraelské špeciálne jednotky,“ objasnil pre SV inštruktor Imrich Pokojný.

SV

Jeden názor na “Kurzy na jeseň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *