Pravda o ochranke pre Malatinského

Protislovenské sily opätovne hľadajú smietku v oku vlády nevidiac brvná vo svojich očiach. Najnovšie sa špekuluje o dôvode, prečo exminister Malatinský požiadal Ministerstvo vnútra o pridelenie ochranky.

Podľa našich informácií priamo zvnútra vládnych kruhov má celá vec prozaické vysvetlenie. Exminister Čaplovič tak zle znášal svoje odvolanie z pozície ministra školstva, že jednostaj hľadal obeť, na ktorej by sa mohol vyzúriť pre onú skrivodlivosť. Keďže sa ho na úrade vlády nevedeli hodnú chvíľu zbaviť, nakukali mu, že to zariadil Malatinský, aby nebol odvolaný ako jediný. Nerátali však s Čaplovičovou zarputilosťou a cieľavedomosťou. Nie nadarmo sa mu v akademickej obci ušla prezývka Pitbull. Údajne exministrovi Malatinskému prisahal pomstu až za hrob.

Z inej optiky sa na to pozerá stále-ešte-minister Richter. Možnosť pridelenia ochrany zadarmo na dobu 3 mesiacov ho zaujala. Momentálne sonduje u ministerky zdravotníctva možnosť pridelenia nejakých povzbudzujúcich prostriedkov na rovnakú dobu.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *