A vybavené!

Do nezávideniahodnej situácie sa Slovensko dostalo nečakaným a potupným víťazstvom protislovenských síl prostredníctvom triumfu Andreja Kisku v prezidentských voľbách. Ľudia si dozaista neuvedomili, čo všetko môže jednoduchým občanom skomplikovať naštrbenie jednoliateho vládneho bloku. Tu je príklad:

Na pozvanie bývalého prezidenta, pre hotovanie ktorého nemal čas sa zapodievať kauzou Čentéš, príde na Slovensko minister „obrany“ Ruska Sergej Šojgu. Aby sme sa vyhli blamáži vyvolanej pätením sa nového prezidenta, prišiel minister obrany Glváč so šalamúnskym riešením:

„Vlastne to celé vymyslel pán premiér,“ započal kajúcne. „Pána ministra Šojgu privíta ten, čo ho aj pozval – exprezident Gašparovič. Bratsky sa zvítajú a zájdu do jeho skromného príbytku v Limbachu. Tam minister Šojgu navštívi súkromnú izbu revolučných tradícií (IRT), pre ktorej účely pán Gašparovič bol vyhradil vlastný priestor. Nakoniec zájdu na poľovku a hádam niečo alebo niekoho aj strelia. Je to síce náhradný, ale predsa program,“ uzavrel hrdo Glváč.

Slovensko sa tak vyhlo diplomatickej blamáži a prozápadným sprisahancom klapnú sánky.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *