Aliancia pritvrdzuje

Po tom, čo civilizačne spásonosná Aliancia za rodinu vyzbierala temer pol milióna podpisov na podporu referenda o našich základných hodnotách, inšpirovala sa u jedného z pilierov týchto hodnôt – Vladimíra Vladimíroviča Putina. Podobne ako on v snahe o urýchlené mierové riešenie konfliktu na Ukrajine zostavil mierový sedembodový plán, aj Aliancia, čerpajúc z múdra tohto velikána humanizmu, zostavila 7 bodov, ktoré by sa mali stať povinnou súčasťou rodinného života na Slovensku.

1. Za rodinu sa považuje sociálna jednotka kde je tata, mama, minimálne 2 deti, ak prarodičia a praprarodičia oboch vetiev tvorili taktiež takúto sociálnu jednotku (výnimky pre vdovy sa pripúšťajú, treba overený úmrtný list).

2. Celá rodina pravidelne navštevuje kostol (pripúšťa sa aj iných kresťanských vyznaní na výnimku za kolok. Hodnotu stanoví MF SR).

3. Celá základná sociálna jednotka v nedeľu spolu obeduje, pričom je zakázané pri obede venovať sa akémukoľvek písanému textu. Odporúča sa, aby sa žena v nedeľu zdržala všetkých verbálnych prejavov bez vyzvania.

4. Hlavou rodiny je muž.

5. Minimálne raz do týždňa muž spôsobí žene verejne viditeľné povrchové zranenie (lekárska správa, stačí neoverená).

6. Akákoľvek návšteva predajného miesta konzumného charakteru o nedeliach sa zapovedá (výnimkou sú benzínové pumpy, krčmy a pohostinstvá bez stravy).

7. V rámci rodiny je antikoncepcia neprípustná.

AzR

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *