Prepadnutie

V Bratislave, niekoľko metrov za križovatkou ulíc Košická a Tekovská v smere na Miletičovu ulicu sa prepadla časť vozovky. Diera sa nachádza v ľavom jazdnom pruhu.

Na mieste sa nachádzali policajné hliadky, ktoré premávku usmerňovali a odkláňali.

„Vodičov žiadame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi polície,“ uviedol Michal Szeiff, hovorca bratislavských krajských policajtov.

Na nasledujúcu tlačovku prišiel usmiaty minister Kaliňák v sprievode samotného premiéra, na ktorom sa pokročilý vek nijako neprejavoval.

„Vnímame to ako jasný trend…ako jasný pozitívny trend,“ vyhlásil Kaliňák. „Keď sa pred oným časom strhla búrka nevôle sponzorovaná budapeštiansko-zajordánskymi kruhmi, smerujúcimi na dušu nášho holubičieho národa prostredníctvom samoprepadnutia Hedvigy Malinovej, bránili sme sa. Účinne. Radšej sa odsťahovala, lebo vedela, že s nami sa neradno za prsty ťahať. V ostatnom čase otrávili ovzdušie akísi feťáci z Nitry, taktiež podotýkam, ktorí sa unúvali sťažovať na pár dobre mienených kopancov zo strany národne uvedomelej mládeže. Tam je, bohužiaľ, ten nešťastný videozáznam, nad ktorým už nemáme moc. Ale teraz – aha ju – vozovka. Prepadla sa dočista sama a myslíme si, že to je prvá lastovička a hlavne návod pre budúcich kverulantov,“ uzavrel spokojne minister.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *