Progresívne metódy – odkaz Novembra 1989

O tom, že predsedníčka poslaneckého klubu Jana Laššáková šetrí peniaze daňových poplatníkov svojimi nekompromisnými signálmi palcom, sme sa už neraz pochvalne zmienili. Vďaka tomuto výdobytku parlamentnej demokracie sa dosahuje nemalý šetriaci efekt – poslanci v národnej rade menej svietia, menej púšťajú vodu, menej ničia životné prostredie a mohli by sme pokračovať.

Iniciatíva predsedníčky klubu však nekončí. Ako nám prezradila, plánovala prihlásiť niektorých pomalších poslancov klubu na tzv. kurz rýchleho čítania, pretože ani pri najlepšej vôli neboli schopní naštudovať materiály na schôdze. Miesto toho ale prišla so šetrnejším návrhom.

JL: Dospela som k názoru, že asi lepšie ušetríme peniaze daňových poplatníkov, ak sa miesto štrnástich poslancov na kurze rýchleho čítania zúčastním ja kurzu pomalého písania. Bude to xkrát lacnejšie a prinesie to rovnaký efekt – odhliadnuc od osobohodín na kurzoch.

Poslanci Číž, Jarjabek, Kolesík, Blaha, Brixi, Cicoň, Čaplovič, Tomanová, Galis, Madej, Martvoň, Muňko, Zmajkovičová a Podmanický tak môžu venovať čas svojim voličom. A tak je to správne.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *