Odvolávanie Fica? Divadlo pred voľbami!

Vzhľadom na turbulentné udalosti ostatných dní a s vedomím západnej sorosovskej hydry, dvíhajúcej hlavu pri každom zakopnutí proslovenskej sociálnej vlády Roberta Fica, vyžiadali sme si stanovisko prostredníctvom výrečnej dcéry slovenského národa, hovorkyne samotného premiéra.

Podľa Beatrice Szabóovej ide o neodôvodnený návrh, ktorý nemá ani podporu celej opozície a je len politickým divadlom pred komunálnymi voľbami.

Ako poznamenala, vláda Roberta Fica prijala zákony o ochrane oznamovateľov korupcie, o financovaní politických strán, obmedzila možnosti hotovostných platieb do výšky 5 000 eur a zaviedla transparentné elektronické trhovisko pri verejnom obstarávaní. „Navyše, a to treba zdôrazniť, sa korupcia stala takým bežným javom a je tak neskutočne všadeprítomná, že pre ozaj bežného občana – a o toho nám v strane SMER-SD ide predovšetkým – je úplne jednoduché na korupciu poukázať: proste náhodným výberom. My nerobíme politiku pre rozvláčny spolok zadumaných bratislavských kaviarenských povaľačov, ale pre štátotvorný ľud!“, uzavrela sympatická Beatrice.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *