Skutočná pravda o Paškovi

Pre vytešených protivládnych krikľúňov, ktorí si užili pokus o diskreditáciu Mgr. Pavla Pašku prostredníctvom znôšky lží a poloprávd, nastanú asi krušné chvíle. Na povrch sa derie skutočný dôvod jeho „rezignácie“. Podľa informácií SV má náš jediný súdobý politik s puncom štátnika namierené na kreslo generálneho riaditeľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) so sídlom v Ženeve.

Úradujúca generálna riaditeľka Margaret Chan uviedla, že musí uznať, že jej kvality a kvality Mgr. Pavla Pašku sú neporovnateľné. „Sledovali sme ho nejaký ten čas a on to slovenské zdravotníctvo stíhal popri náročnej pozícii predsedu NR SR. Predstavte si, ako by to fungovalo, ak by sa tomu venoval naplno,“ uviedla Chan. „Navyše je WHO dosť skostnatenou organizáciou a potrebuje trocha biznisovejší prístup s víziou filozofa. Mylne a chybne sme sa stále zameriavali iba na ľudí, choroby a celý ten ansámbel,“ zhodnotila svoje výsledky Chan.

Jedným z prvých krokov by malo byť presťahovanie úradu na Belize. „Pán Paška chce mať bližšie do zemí tretieho sveta, a to uznajte, že je zo Švajčiarska asi najďalej. Navyše tam má nejakého schopného vykonávača, údajne veľmi efektívneho chlapa, takže sa bude mať sprvoti o koho oprieť,“ uviedol pre SV zdroj z filozofických kruhov obklopujúcich Mgr. Pašku.

SV

(WHO je špecializovaná medzivládna organizácia systému Organizácie spojených národov (OSN) zaoberajúca sa problematikou zdravia, ktorá bola založená 7. apríla 1948, pozn. red.)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *