Organizátorov protestu pred domom Pavla Pašku v Košiciach nazval premiér ľudskými hyenami.

BRATISLAVA. Byt predsedu vlády Roberta Fica, ktorý je na treťom poschodí bratislavského komplexu Bonaparte, pravidelne sleduje malá helikoptéra s kamerou.

Premiér to vyhlásil v sobotňajšej relácii televízie TA3 V politike.

„Ja bývam na treťom poschodí, chodí mi tam pravidelne helikoptérka s kamerkou a pozerá mi do bytíku. Je to vždy o 08:35 a o 15:50. Čo ma chcú vidieť v trenírkach? Ja vtedy nikdy nie som ani doma! Okrem toho som slipový! Niekto chcel tiež v Košiciach podplatiť upratovačky, aby sa dostali do domu Pavla Pašku a nafotili tam nejaké veci,“ upozornil Fico. Okrem šiestich spomínaných upratovačiek kontaktovali tieto hyeny aj 12 záhradníkov, ktorí sa starajú o mestský park, ako aj o zeleň v Paškovom dome. „Je známe, že Pavol ten park považuje tak trocha za svoj, tak zas nerobme drámu z niečoho, čo všetci vedia, iba sa tvária, že sa čudujú,“ nasupil sa premiér.

Tieto slová povedal premiér krátko po kritike niektorých opozičných poslancov za organizáciu protestov proti Paškovi.

„Ja neupieram ľuďom právo zhromažďovať sa, ale budem upierať právo niektorým politikom, aby štvali ľudí a prenášali štandardný demokratický súboj z Národnej rady do ulíc. Takáto balkanizácia môže viesť k veciam, ktoré nebudú pekné,“ zdôraznil Fico.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *